Minden Hölgy Egy Csoda!!!

Március 8. valóban a nőket ünneplő naptári nap, de miért is kell emlékeztetni a férfiakat arra, hogy a nőket meg kell ünnepelni?
Véleményem szerint nem kellene ünnepnap a hölgyek ünneplésére.
Az év bármely napján meg lehet ünnepelni, meg lehet lepni, meg lehet ajándékozni a hölgyeket. ❤
Örömet okozhatunk nekik csupán, azért mert vannak nekünk, mert számíthatunk rájuk, mert az életünk részei.
Látom a mai 21. századi nőket, hogy mennyire rohanó világban élnek, mennyit kapkodnak, mennyit dolgoznak, mennyire kevés idő jut a munka és a család mellett magukra, mennyire nehéz is nőnek lenni.
Reggelente a nők többsége felkel és kicsinosítja magát, gondolok itt a haj megformálására, a sminkre, a különösen fontos ruha megválasztására.
S miért? – Mert így érzik jól magukat, mert így tetszenek maguknak, mert így jobban elfogadják magukat, ami teljesen normális, hiszen mindenki úgy érzi jól magát a bőrében, ahogy neki tetszik.
Úgy gondolom nőnek lenni a mai társadalomban iszonyú nagy elvárás.
Egy nő szereti, ha kedveskednek neki, ha elkápráztatják, ha meghallgatják, ha figyelnek rá, ha együtt éreznek vele, ha éreztetik vele, hogy különleges.
Szomorúan látom és hallom, hogy a romantika mélyen kiveszett a férfiakból, természetesen tisztelet a kivétel, mert van, aki próbálja nem elfeledni.
A lényeg, hogy a romantika nem egy fájdalmas érzés, nem igényel semmilyen túl bonyolítást.
Nem kell hozzá öltöny vagy nyakkendő, vagy rózsaszirmokkal borított utca.
A pillanat a lényeg, hogy abban a pillanatban odaadja a férfi magát a nőnek, odaadja a teljes figyelmét és ebből talán kialakul egy önzetlen szerelem.
No, de térjünk vissza arra, hogy nem kell várjunk arra egy évet, hogy megajándékozzuk azokat a hölgyeket, aki fontos számunkra és itt gondolok a szerelmünkre, a nagymamánkra, az édes anyukánkra, a barátunkra, a szomszédra, a boltos nénire, a pékségben dolgozó kedves lányra.
A szeretetünket, a figyelmességünket, az odaadásunkat mutassuk ki az év bármely napján.
Nem kell hozzá pénzt sem költenünk, olykor elég egy kedves szó, egy mosoly, egy ölelés, egy dicséret vagy egy kedves pillantás.
Végezetül minden hölgynek üzenném Sofia Vergara szavait:❤
Azt hiszem, a nap végén minden nő szereti, ha megbecsülik, tisztelettel és kedvességgel bánnak velük.
Sofia Vergara

OSZD MEG, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ eLJUTHASSON

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Valódi Demokrata Párt