Bemutatkozik a Valódi Demokrata Párt

A magyar társadalom a rendszerválás óta kisebb hullámzásokkal, de egyre jobban szétszakad. A 2010-ben bekövetkező kormányváltás óta szinte megállíthatatlan ez a folyamat, különösen az utóbbi két évben.

A FIDESZ-KDNP vezette kormány, nem is kívánja, de képtelen megállítani ezt a folyamatot, csak a hatalom bebetonozása és a még megszerezhető pénzek megkaparintása ösztönzi őket, miközben a gazdaság lecsúszóban van. Állami szintre emelkedett a korrupció. Mára a jogállamiság is elveszett. Ez a Kormány diktatúrákkal alakít ki szoros kapcsolatot, maga is ezt a gyakorlatot követi. A hatalom megtartásához az „oszd meg és uralkodj” elvet követi.

A Valódi Demokrata Párt egy 21. századi európai értékrenden alapuló demokráciát kíván megvalósítani Magyarországon. A 2022-es országgyűlési választás tétje, nemcsak a hatalom megszerzése, hanem minőségi változást is kell, hogy jelentsen Magyarország számára. Ezt kívánja megvalósítani a Valódi Demokrata Párt. Végre minden állampolgárunk biztonságban kell, hogy érezze magát.

– ne kelljen félnie, ha más a véleménye, bőrszíne, vallása, nemi identitása.
– gyermekeit az iskola használható tudással a való életre készítse fel.
– megnyugodtat, hogy hatékony egészségügyi ellátásban fog részesülni, ha baj van.
– nem fogja egészségét veszélyeztetni környezeti ártalmak.
– családjával együtt biztosított a megélhetése, mert tisztes jövedelmet kap.
– jut ideje és lehetősége regenerálódni, szabadideje során pihenni, utazni és a különféle kulturális programok elérhetővé válnak a számára.

Ma sajnos nem itt tartunk, milliók élnek létbizonytalanságban.

Értük, a rendszerváltás folyamatos veszteseiért, a kiszolgáltatottakért – akik nem hallatják hangjukat – küzd a Valódi Demokrata Párt.

ELHOZZUK A VÁLTOZÁST!

OSZD MEG, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ eLJUTHASSON

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Valódi Demokrata Párt